HR Advies

Hoe motiveer ik mijn medewerkers?
Een afdeling functioneert niet goed, wat nu?
Hoe verlaag ik mijn ziekteverzuim?
Hoe richt ik een afdeling en functies in?
Regelen van ontslag?
Of gewoon sparren?

Quercus Advies heeft al vele jaren directeuren, managers, HR professionals voorzien van concrete HR-adviezen.

Onze adviezen zijn helder, praktisch en concreet uitvoerbaar in lijn met onze kernwaarden: no-nonsense, integer en waarde toevoegend.

Een sterk netwerk aan specialisten zorgt er altijd voor dat een passend advies of oplossing wordt gevonden.

Contact

HR Projecten

Reorganisatie? Groot werving & selectietraject? Invoering talentmanagement? Nieuw beoordelingssysteem? Kortom een omvangrijk HR-project? Quercus Advies is sterk in HR-projecten.

Lees verder

HR Advies

Hoe motiveer ik mijn medewerkers? Een afdeling functioneert niet goed, wat nu? Hoe verlaag ik mijn ziekteverzuim? Hoe richt ik een afdeling en functies in? Regelen van ontslag? Of gewoon sparren?

Lees verder

HR Interim Management

Een pittige HR-opdracht? Tijdelijke vervanging? HR op de rit zetten? Door onze jarenlange ervaring in HR zijn we snel in staat een opdracht op interimbasis op te pakken en het gewenste resultaat neer te zetten.

Lees verder

Talentmanagement

Ieder mens heeft talenten. De kunst is om deze talenten bij jezelf of bij anderen te ontdekken. Inzicht in drijfveren en talenten maakt loopbaankeuzes eenvoudiger en helpt bij het bepalen van een match tussen kandidaat en functie.

Lees verder

Employee journey

Een employee journey is de reis die medewerkers maken binnen de organisatie: vanaf het punt dat ze voor het eerst contact hebben met de organisatie tot en met het punt dat ze de organisatie verlaten.

Lees verder

CONTACT

Balloo 84
9458 TD Balloo
T 0614209316
E s.buist@quercusadvies.nl
KvK 08107870