Visie en Werkwijze

De visie van Quercus Advies is dat iedere organisatie en daarin werkzame medewerkers uniek is. Dit betekent dat alleen met maatwerk recht gedaan wordt aan de vraagstelling van een toekomstige opdrachtgever. Wij werken daarom niet met vastomlijnde producten maar ontwikkelen customer made oplossingen op basis van een goede analyse van de vraagstelling

Quercus Advies maakt daarbij, naast de eigen expertise, gebruik van kennis en specialismen die in het eigen netwerk of in de markt aanwezig zijn.

Wij vinden het belangrijk om zeer intensief met de opdrachtgever samen te werken zodat de oplossing of service herkenbaar en passend is.

De bijdrage van Quercus Advies is helder, praktisch toepasbaar en resultaatgericht. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van opgedane kennis en ervaring die vertaald wordt in een bruikbaar advies of service.

Kernwaarden zijn no-nonsense, integer en waarde toevoegend.

Voor iedere opdracht wordt in samenspraak met de opdrachtgever een opdrachtbeschrijving gemaakt waarin duidelijk de resultaatgebieden, evaluatiemomenten en randvoorwaarden weergegeven wordt. Op deze wijze weten opdrachtgever en opdrachtnemer wat zij van elkaar kunnen verwachten.

Contact

CONTACT

Balloo 84
9458 TD Balloo
T 0614209316
E s.buist@quercusadvies.nl
KvK 08107870