HR Projecten

Reorganisatie? Groot werving & selectietraject? Invoering talentmanagement? Nieuw beoordelingssysteem? Kortom een omvangrijk HR-project?

Quercus Advies is sterk in het opzetten en uitvoeren van HR-projecten. Voor het goed leiden van een HR-project beschikt Quercus Advies over de noodzakelijke kennis en ervaring:

  • voor het bepalen van de inhoud.
  • voor het bepalen van een plan van aanpak.
  • voor, het op scrum-achtige wijze, uitwerken van projectonderdelen.
  • voor het adequaat leiden en begeleiden van het totale project.
Contact

"Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat naast het behalen van het resultaat het proces waarmee dit resultaat is bereikt minstens zo belangrijk is. Dit betekent heldere communicatie en duidelijk zijn over wat duidelijk is en duidelijk zijn over wat niet duidelijk is. "

HR Projecten

Reorganisatie? Groot werving & selectietraject? Invoering talentmanagement? Nieuw beoordelingssysteem? Kortom een omvangrijk HR-project? Quercus Advies is sterk in HR-projecten.

Lees verder

HR Advies

Hoe motiveer ik mijn medewerkers? Een afdeling functioneert niet goed, wat nu? Hoe verlaag ik mijn ziekteverzuim? Hoe richt ik een afdeling en functies in? Regelen van ontslag? Of gewoon sparren?

Lees verder

HR Interim Management

Een pittige HR-opdracht? Tijdelijke vervanging? HR op de rit zetten? Door onze jarenlange ervaring in HR zijn we snel in staat een opdracht op interimbasis op te pakken en het gewenste resultaat neer te zetten.

Lees verder

Talentmanagement

Ieder mens heeft talenten. De kunst is om deze talenten bij jezelf of bij anderen te ontdekken. Inzicht in drijfveren en talenten maakt loopbaankeuzes eenvoudiger en helpt bij het bepalen van een match tussen kandidaat en functie.

Lees verder

Employee journey

Een employee journey is de reis die medewerkers maken binnen de organisatie: vanaf het punt dat ze voor het eerst contact hebben met de organisatie tot en met het punt dat ze de organisatie verlaten.

Lees verder

CONTACT

Balloo 84
9458 TD Balloo
T 0614209316
E s.buist@quercusadvies.nl
KvK 08107870